Hur länge borde du dejta innan du flyttar ihop?

-samarbete med Browé Transport som flyttfirma-

När det gäller milstolpar  i en relation, det är första gången du har sex, första gången du säger de tre små orden, möter föräldrarna och förstås flyttar ihop med varandra. Men hur länge ska du dejta innan du flyttar ihop? För vissa människor leder en romantik att allt i livet kretsar kring det och dom flyttar ihop bara efter några månader. För andra går det långsammare  för att lära känna varandras personligheter innan dom äntligen bestämmer sig för att flytta ihop.

En sak är säkert, fler och fler par flyttar ihop innan de säger “ja till giftemål.” Faktum är att sambo-livet har ökat med 900 procent under de senaste 50 åren. Sambo-livet skapar en känsla av närhet och du lär dig mycket mer om din partner när du delar ett hem med dem. Men du kan få veta saker du aldrig hade annat när som om den andre, precis som när det är när man tar sin första resa ihop.

Så hur gör du när det är rätt tid att flytta in ihop? Jo, de flesta par (37 procent) vill flytta in ihop efter att de varit i ett förhållande i sex månader till ett år, enligt en studie från 2015 av Rent.com. Med det sagt är det svårt att hitta en ideell tidslinje som gäller för alla – trots allt är varje relation helt unik. För förenkla denna process att flytta ihop och slippa kompromissa om inredning är det väldigt bra att använda sig av en flytt firma som Browé Transport och flyttfirma i Lund. Då kan man i lugn och ro gå igenom vad som är slängas eller inte. Det finns inget skönare än att rensa ut sitt hem från stunt och vem vill flytta till ett nytt boende “tonårs möbler”.  Det bästa är att dom är en flexibel flyttfirma i Lund och då dom transporterar saker kan dom alltid åka till sopptippen med saker.

Jag älskar butiken Bohem på Östermalmstorg, jag vill handla  massor härifrån till mitt nya sen…

1 comment / Add your comment below

  1. Det vore skönt med flyttfirmor som kan hjälpa till, istället för att en sliter själv med all flytt 😀 Vacker bild! Låter som en bra butik när en vill köpa massor av saker 🙂

Kommentera