Herla sweden lanseringsevent igår på Christmas Lobby

Igår var jag på ett riktigt bra event, lyxig skönhet på hög nivå med Herla som nu lanserats i Sverige. Herla är ett premium hudvårdsmärke som var helt nytt för mig. Men direkt när jag fick höra att det var från Polen så tänkte jag genast att det här är nog något bra. Det  är verkligen lyxigt innehåll i produkterna. Allt ifrån äkta 24 karats guld, naturligt innehåll och massa annat bra jag inte minns… Det finns även en serie för spa som heter Herla spa therapy.

Produkterna har endast funnits i Sverige i 3 månader och dom finns redan på den  populära kliniken Forma vita. Jag tyckte att spa produkterna doftade FANTASTISKT!

Fotograf: Katriina Mäkinen, i blått är Sverige leverantören en trevlig tjej.
Fotograf: Katriina Mäkinen
Fotograf: Katriina Mäkinen
Fotograf: Katriina Mäkinen

Hela är specialiserade på tillverkning av naturliga och professionella produkter för ansikts- och kroppsvård. HERLA bidrar till den nuvarande utvecklingen av naturlig hudvård med de senaste framstegen inom bioteknik.

Fotograf: Katriina Mäkinen

HERLAs laboratorium använder naturresurser för att producera produkter från komponenter certifierade av ECOCERT, COSMOS och NATRUE (från 88% till 100% av naturkosmetiska råvaror i produkter) och utan skadliga formler.

Jag kommer blogga en hel del om detta som ni förstår och jag har redan hunnit prova min goodiebag, som inte gick av för hackor. När jag fick inbjudan av Maria Forssén och hon sade lyx-hudvård så kände jag direkt, jag kommer! Jag älskar lyxig och bra hudvård, det ska inte vara överpris utan bra prissatt som Herla är. 

Kommentera