Rabattkoder

Hellofresh rabattkod

Innehåller annonslänkar för Hellofresh rabattkod

Vill du ha Hellofresh rabattkod så behöver du inte leta längre! Nu ger jag dig hela 350 kr rabatt första gången vilket är den högsta rabattkoden på Hellofresh (jag har kollat med dom)

Spara 30% på dina 2 första matkassar! (KLICK)

hellofresh rabattkod

Hellofresh Rabattkod

hellofresh  länken ger automatiskt rabatt (klick),

hellofresh recension

Hellofesh omdömme/recension

Jag har köpt hem Hellofresh och det var väldigt enkelt, jag valde några rätter jag tyckte om och så kom maten hem till mig.

Maten var uppdelad i olika påsar beroende på rätt, en påse hade en kul prick och då tog jag det receptet som hade en gul prick på. Jag behövde inte anstränga mig leta efter sakerna då allt låg i en påse per recept. Så himla smart!

I kartongen låg det is klampar så om du inte är hemma så håller sig maten kall, isklamparna var perfekta att ta med på stranden!

Hellofresh villkor/uppsägning

Du binder dig inte men du startar en prenumeration som du kan avsluta (säga upp hellofresh) när du vill. Ändringar eller om man vill hoppar över en matkasse eller avsluta den måste ske onsdagen innan veckan leverans. Besök då ”Kalender” online under ”Kontoinställningar”för att planera dina leveranser. Ändringar eller att hoppa över en leverans måste göras senast onsdag 23:59 till kommande veckas leverans.

Hellofresh priser

3-2: 519kr (tre recept 2 personer)
4-2: 599kr (fyra recept 3 personer)
5-2: 670kr (5 recept 3 personer)
4-3: 699kr (4 recept 3 personer)
4-4: 825kr (4 recept 4 personer)
5-4: 925kr(5 recept 5 personer)

Vad är Hellofesh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *