Härliga kroppsoljor och massageoljor från Herla

Jag älskar oljor och dessa doftar fantastiskt måste jag säga, det är olika massage oljor från Herla Sverige som är ett exklusivt spa-märke som kommit till Sverige som jag nämt om tidigare. Jag fick med mig några oljor hem i en goodiebag som jag blev mycket tacksam över då dessa oljor egentligen endast är för salongsbruk. Ni vet ju alla som läser min blogg jag älskar att hemma spa:a, det är något jag gör en gång i veckan iaf. Att hemma spa:a är som rensa ut gammalt skit, älskar känslan efteråt.

Herla massage oljor

Kommer från serien Nutrideal som innehåller olika naturliga oljor, aktiva ingredienser, egenskaper som: intensiv regenerering, näring och hydratisering. Produkterna har en unik kombination av aktiva växtingredienser rik på vitaminer, bioflavonoider och antioxidanter neutraliserar fria radikaler genom att sakta ner åldringsprocessen och skapa regenerering och återupplivning av hudceller.

Omdöme: Väldigt sköna oljor, man känner att det är kvalité. Den klistriga känslan som ofta uppstår med oljor uppstår inte med dessa. Dofterna är väldigt goda och jag som inte tycker om”växt dofter” om ni vet vad jag menar?  Tycker dessa är mycket trevliga då dom doftar mer goda saker som Pomegrate och så vidare.

Vill ni har mer lyxiga dofter och som ändå  innehåll  bra ingredienser så kan verkligen rekommendera dessa oljor. 

Kommentera