Har du slitet och sönderblekt hår? keratinbehandling

Har du slitet och sönderblekt hår, då rekommenderar jag att du provar gå keratinbehandling. Förra veckan gjorde jag en keratinbehandling i mitt hår igen och jag känner verkligen hur det har hjälpt! Mitt hår känns mycket starkare och mer glansigt och jag hade lite gummitoppar som nu är mycket bättre. Det är inget jag inbillar mig, för det första Linnea sa när hon såg mig var…gud vad hår ser glansigt ut!

Så nu ska hon även göra en behandling! Denna behandling gör håret reparerat men inte rakare eller så och den passar mest bara på dom som bleker håret. När du bleker ditt hår så försvinner nämligen keratin ur hårstråt, det är därför super att tillsätta keratin lite då och då 

Använder du för mycket keratin kan håret kännas stelt, då kan du byta och köra produkter för torrt hår och tillföra fukt. Ett hårstrå består av keratin och funkt! Jag gör denna behandling ca 3 gånger per år eller mer, tyvärr är mitt hår ej top noch då jag råkat gå till fel frisörer….men att göra detta är 10 gånger bättre än en vanlig inpackning 🙂

 

Detta är en salongsbehandling och på sthlmfrisorerna på Karlaplan kan ni göra det för ca 700kr! Rakt över Fältan, Kani är grym där och hennes idol är Marre på Bangs…och dömma av hennes bilder på insta ser man att hon är duktig! Dessutom är hon jättetrevlig! 

Alla studenter har 10% rabatt där med! 

Kommentera