Göra SEO själv vs ta in en SEO byrå

-I samarbete med raqs.nu –

Hur ser man på hur man lyckas? Att man lyckas tillslut synas i Google för att man gör all SEO själv och det tar några år och man spar pengar. Vs om man istället hade valt att investera pengar och ta in en SEO-byrå som hjälper dig få synlighet i Google.

Låt mig vända på steken, tänk på ditt dröm senario där du har kanske 50 ordrar om dagen och du har fult upp att packa. För att nå dit har det tagit dig 3 år och nu flyter det på. Du har kommit i ett stadie där du börjar du börjar överväga att ta in en SEO- byrå för att få ännu bättre resultat i SERPEN (sökresultatet).  Föreställ dig nu att du istället hade investerat i hjälp din sökmotoroptimering från början och nått dina resultat efter 12 månader istället vs 3 år som det tog dig. Om du hade nått samma resultat redan efter ett år, hade det inte känts lite bättre?

Något som är genomgående i mitt liv är att rätt man/kvinna på rätt plats, man kan inte vara bäst på allt. Personligen är jag en person som hellre investerar en slant och får det bra och når målen snabbare vs hanka mig fram. Slippa lära av sina egna misstag. Visst kan det kosta en slant i början om man är nystartat företag, men det är lite som när någon fyller år. Det var 12 månader sen sist och du hann ändå inte köpa en födelsedagspresent, hur mycket tid behöver du? Att starta företag är säkert något du grubblat på i flera år så försök spara till en budget innan du kör igång!

Den viktigare frågan att ställa sig är om du har råd att inte jobba med SEO då SEO i 9 fall av 10 återbetalar sig inom ett år. – Raqs

Att budgetera en budget för marknadsföring varje månad är enligt mig kritiskt i ett företag som vill försöka överleva på nätet med alla konkurrenter. Det är lite som att jämföra med pengamaskin, ju mer du satsar desto mer får du i dom flesta fall återbäring.

Att hitta en seriös SEO- företag kan vara svårt och Raqs är en SEO byrå i Stockholm.  Söker du på deras namn kan man se deras Google recensioner och dom var riktigt på topp nivå.  Läser du djupare på deras hemsida kan man se att dom förespråkar att följa Googles riktlinjer. Priserna är humana och vettiga och personligen har jag lite svårt när det ska behöva vara minimum spend på 100 lax i månaden vilket är rätt vanligt.

Om du testar Googla “SEO-byrå Stockholm” så kommer dom upp på sida ett. Visste du att det är så att position 1-3 position snuvar nästan all trafik från Google. Tänk efter, hur ofta bläddrar du till sida 2? Jag gör det sällan, dock har jag förstått att äldre människor gör det mer. Men samtidigt så förstår dom ofta inte att dom översta resultaten i sökresultatet är sponsrade annonser från Google ad haha.

Nu kan ni testa Googla Skönhetsblogg, där är min blogg nr:1. Det är ingen slump att jag hamnat där på mindre än 5 månader om man säger så hehe. Som företag vill man synas på sida 1 i sökresultatet, annars kan man likväl lägga lägga sig platt och köra Google ads annonsering.

Kommentera