Gissa priser på min matkasse!

Det är allmänt känt det är dyrt på Över Östermalm aka Karlaplan och jag handlar till 80% på Ica Karlaplan av bekvämlighetsskäl men idag blev det riktigt dyrt när man var sugen på en speciell måltid: kantareller och fläskfilésås.

Så vad tror ni denna lilla påse gick loss på? Skulle någon gissa exakt utgår ett pris;)

6 comments / Add your comment below

  1. “Över Östermalm aka Karlaplan”. Övre Östermalm brukar man säga och somliga stavar det på gammalt maner öfre. Övre Östermalm är inte synonymt med Karlaplan. Östermalm norr om Kommendörsgatan menar vissa är Övre Östermalm medan andra menar att norr om Karlavägen är Övre Östermalm. Att Övre Östermalm skulle vara ett område där de “rikaste” bor är en helt felaktig uppfattning som aldrig har använts av “östermalmare”.

    1. Jo jag vet hur det stavas på riktigt såg det på ett hus här, men jag läste en artikel där en sade den bodde på “Nedre Östermalm” vart tusan är det?

      För min del spelar det ingen roll hur länge jag bor på ett ställe har ändå ingen koll för jag har dåligt minne på namn, men personligen tycker jag Villagatan är den bästa gatan för den är flott. Samma gata jag växte upp på i Norrköping och den var en bra gata om man säger så.

Kommentera