Gellack hemma så gör jag med maskin

Att göra gellack på salong är dyrt så jag gör mitt gellacksjälv och har sparat in maskinens kostnad för länge sedan.

Det var för några år sedan då Groupon sålde Gelllack med maskin för hemmabruk som jag kom på idén att köpa. Jag betalde ca 1400kr för lampa och rätt många lack från Grüv som skickades från Storbritannien. Detta är godkända gellack som inte är farliga.

Så här gör jag steg för steg

  1. Jag tvättar händerna
  2. Filar och borstar av
  3. På med underlack som endast får va på nageln, när man slavar och får på huden det är inte bra och vissa kan bli känsliga med tiden. Gäller alla gellack! In under lampa 1 minut
  4. Gellack 2 lager, lampa 1 minut eller mer per lager vardera
  5. Topplack
  6. Avsluta med gel-servett som drar bort kladd och lämnar det fräsch
  7. Gärna handkräm och nagelolja

Tidåtgång är ca: 30-45 minuter. Salongspris ca: 400kr, hemma:ca 30 kr säkert Jag tycker till och med det är lite roligt att göra mina egna naglar. Det väldigt skönt sitta hemma och lyssna på en podd eller se serie medan. Avkopplande, däremot är det jobbigt ta bort lacket när det är dags efter 3 veckor. Jag brukar även lacka mina fötter med maskinen.Det jag verkligen gillar med gellack är att det hela tiden är glansigt och man ser att det inte är vanligt nagellack. Mer exklusivt ut i mitt tycke! Jag har blivit väldigt sugen på mer murriga färger så ska beställa hem lite sådant. Sedan jag börjat med detta har jag svårt för vanliga lack, tycker inte det är lika fint, det är mer platt och nagels ränder kan ibland synas igenom. Jag kan varmt rekommendera er köpa hem detta!Förlänga naglar det är dock mer för proffsen!

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds