Förlora fett genom att sitta still- coolsculpting

Igår var jag på ett väldigt intressant föreläsning om Coolsculpting- fett frysning! Jag har hört mycket om den behandling och många undrar och frågar mig: fungerar verkligen det? och vilken maskin är det som egentligen som är den som är bäst på marknaden?

coolscrulpting maskin
coolscrulpting maskin

Jag har länge vetat att det är Coolsculpting men nu har jag fått det helt bekräftat,  Coolsculpting  är nämligen så att denna maskin var den som kom först på marknaden och det är dom som har gjort mest studier på hur maskinen fungerar. Deras plattor har elektroner som förhindrar brännskador, då maskinen stänger av sig då det blir för kallt.

Vad är coolsculpting?
Är fortfarande den enda FDA-godkänta maskinen för fettfrysning, och är en icke – kirurgisk fettreduktionsbehandling som använder sig av kontrollerad kylning för att eliminera envis fett som inte går att få bort med kost och motion . Resultaten har visat , märkbar och varaktig. Allt fett som försvinner är borta för alltid då fettcellerna dör!

Omforma kroppen
Tar bort envist fett på fem områden på kroppen, du kan göra mage, lovehandels, dubblehaka, insida och utsida lår. Men det går även göra på ryggen om det finns mkt fett.

före och efterbilder mage coolsculpting
före och efter mage coolsculpting
insida lår före och efter coolsculpting
insida lår före och efter coolsculpting
coolsculpting proceduren
coolsculpting

Roliga historia hur coolsculpting uppkom
För flera år sedan såg konstaterade forskare vid Harvard University  att en del barn som åt isglass fick gropar i kinderna. Dom åt ofta glass för jobbiga tänder som växte ut och ibland somnade med glassen i munnen. Forskarna – Dieter Manstein , MD och R. Rox Anderson , MD – insåg att glassfrysning kunde eliminera små fickor av fettceller . Den idé som kan kallades Target fettceller”- utan att skada huden eller omgivande vävnads blev insikten bakom Cryolipolysis® , den beprövade vetenskapen på vilken CoolSculpting förfarande grundar sig . Rolig info 🙂

Fettceller som fryses under CoolSculpting behandlingen gradvis dör och lämnar kroppen genom kroppens naturliga eliminering . Därför är resultaten är långsiktiga . Fettet är borta för gott!

 

  • 4000 patienter har studerats med mer än 4000 kliniska prövningar
  • Över 2 miljoner behandlingar har utförts över hela världen
  • 95 %Bevisade resultat och hög patienttillfredsställelse ( 75 % till 95 % )
  • fakta och bilder från Coolsculping

Jag fick en konsultation när jag var på eventet hos Veritaskliniken igår då jag tänkt att det vore nice att prova att få bort lite fett på magen. Till min förvåning så hade jag för tight hud för att göra denna behandling/för lite fett. För om ni bild nr:2 ovan så ska fettet likom sugas in i maskinen och för mig går det knappt dra ut huden, men det går dock samla ihop en liten klump. Så jag kan inte göra den behandlingen på mage tyvärr, men däremot trodde dom att det skulle gå göra på mina lovehandels. Men det är lite konstigt med mitt fett, det är väldigt hårt och går knappt flytta då det är stumt. Men jag vill göra magen så om jag böjer ryggen som en ostbåge borde det gå 😛

Mina tankar:
Jag tycker behandlingen verkar super om man väl är en bra kandidat, perfekt att minska på lite celler så slipper man viktuppgångsproblemen när man blir äldre. För det finns likom inga celler som kan bli utvidgade:)
Jag kommer garanterat att göra den här behandlingen förr eller senare för fördelen med detta är att det inte gör ont, har läkningstid osv som vid en fettsugning. Vi kvinnor tenderar lägga på oss fett på ryggen, bara ta bort helt enkelt.
Men sedan är ju jag sådan, varför acceptera sådant man kan förändra. 
Det var skrämmande att höra att vissa billigare maskiner gett sköldskador…

Priset: ligger på från 6000kr men en större område kosta ca 12 000kr och tar drygt en timme att utföra.

Om jag gör en behandling kommer jag lätt att dokumentera till er 🙂

 

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds