Flera inkomstkällor

Idag var jag och jobbade och då sade en på jobbet, jag vill minst ha 3-5 olika inkomstkällor. Jag är helt med på dom notorna faktiskt. Snart börjar en ny tid med mer fritid åt saker jag tycker är intressant!

Jag har arbetat med lite nya projekt, det är givande, jag älskar att lära mig!

Däremot är det jobbigt med oseriösa aktörer som inte bryr sig andras tid. Jag har precis bytt Affiliate nätverk till en mer seriös aktör. Jag har inte tid att sitta och kolla om dom företagen jag använder länkar ifrån fortfarande har ett samarbete hos Adviral media. Jag vill fokusera på att blogga!

Har man en annonsör sitt nätverk och sedan slutar dom med den annonsören, så borde de faktiskt ta sig tiden maila ut sina kunder “bloggarna” att denne aktör inte finns kvar längre finns kvar i deras nätverk så jag kan byta ut till nya länkar och fortfarande tjäna pengar med Adlinks.

Detta är något alla andra seriösa nätverk i gör Sverige. Vissa vill faktiskt blogga seriöst som jag och få lite passiva intäkter på blogginlägg som jag en gång i tiden lagt min tid på.

Jag kommer nu satsar mer  awin.com som är en av de bästa Affilate nätverket på marknaden i Sverige för mig med eget företag. Jag har nämligen provat alla nätverk som jag hittat  i några år! Ett annat nätverk jag rekommenderar jag Interlaced.in där du ej behöver ha eget företag.

Ska man satsa på sin blogg bör man dock ha ett eget företag på sikt för att man ska kunna köpa in datorer, mobiler, kamera osv som man faktiskt kan behöva om man vill blogga med fina bilder osv!

 

Lämna ett svar

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds