Filler i nasolabialveck

Att lägga filler i nasolabialveck är ett enkelt och nästan smärtfri behandling för att bli fräschare. Jag rekommenderar denna till nästan alla över 25+ som har fått ta del av ålderns baksida.

nasolabialveck före efter
nasolabialveck före efter

Se så otroligt bra det blev, det har gått åt ca 2 ml Stylage.  Stylage  är en väldigt bra filler.
En sådan här behandling är kostar runt 7000kr.  Resultatet håller väldigt länge då det ej är i läpparna och inte ett område som “rör” på sig på samma sätt.Och jag skulle säga runt upp till 2 år håller det.

Behandling kan verkligen  dra av flera år på ålder,  filler behandling i nasobialveck är fantastiskt!
Samma sak med botox mellan ögonbryn, trådlyft mot hamster påsar.

Jag fick berättat för mig att trådlyft är väldigt bra mot hamsterpåsar för det området är väldigt svårt att lyfta då det rör sig mer om att strama till käklingen mer än att skära bort överflödig hud.

Vet ni kära läsare ni kommer få ta del av trådlyft för läpp i veckan 🙂

hamsterpåsar
hamsterpåsar

4 comments / Add your comment below

 1. “Jag fick berättat för mig att trådlyft är väldigt bra mot hamsterpåsar för det området är väldigt svårt att lyfta då det rör sig mer om att strama till käklingen mer än att skära bort överflödig hud.” Helt fel! Den som informerade dig kan ingenting! De som har injicerat filler i nasolabialvecken ser onaturliga och konstiga ut. Nej, “resultatet” håller inte två år. Det är inte så man ska göra om man vill ha ett fint och naturligt resultat. Tro inte på allt så där okritiskt. Tycker du verkligen att resultatet blev fint som du visar?

  1. Ser man på många före och efterbilder på trådlyft är det jättebra, jag gillar den behandlingen då det är naturlig. Gällandes filler i vecken tycker jag det blev betydligt bättre, kanske lite tråd på det som pricken över i:t!

 2. Hej!
  Hade du också skrattlinjer i nasolabialvecken? Ser här att du är nöjd med behandlingen och att du menar på att det kan håla upp till ett par år.
  Har själv fyllt de masolabiala linjerna nu 3 gånger, sist här med stylage. Har inga veck utan endast linjer, men det har tagit knappt 2 veckor så är linjerna tillbaka lika djupa igen 🙁
  Massa pengar i sjön och förtvivlad att jag inte får något resultat, undrar så om det är för att det är linjer som rör på sig så fort jag ler och pratar. Förstår ändå inte att det inte ger resultat alls, trodde ju fillers åtgärdade sånt här.

  Var mest nyfiken höra om du hade veck lr bara linjer?
  Vänligen Carolin

  1. Hej, tack för kommentar 🙂

   Jag skulle inte beskriva att jag hade djupa skåror det var med som minimala veck och det jag hade ansåg den som behandlade att det egentligen skulle vara sådana veck, men jag hade min fix ide. Jag upplevde det blev bättre samt att det har arbetat som förebyggande och detta var nog 2 år sen jag fyllde och inte känt behov fylla på..

   Tråkigt att det går ut så fort på dig :(, jag gjorde mitt med Stylage oxå men det är verkligen olika hur det stannar kvar. Men det låter mer som du har mer djupare veck än mig och tyvärr så spelar tyndlagen in lite för människor som har djupare veck. Ett tips från mig är att fylla kinder så minskar vecket på köpet, samt trådlyft är riktigt bra för minska tyndlagen och lyfta upp nedre ansikte!
   Kan vara så att du lade för lite ml:ers? jag lade 1 ml på varje sida.

   Hls Jennie

Kommentera