Filler guiden

Det finns ganska så många märken av fillers på marknaden men dom som dominerar är Restylane, Juvaderm och Stylage!

Jag får väldigt ofta frågor vilken filler som är bäst och det kan alltid divideras lite om det, det är också en väldig smaksak.  Men jag brukar säga så här att, Restylane var det som kom först på marknaden (det vi kände till först i folkmun och pratades om) och har därför varit med länge på marknaden. När det väl kom så kände jag aldrig något behov att prova den fillern då den fanns i få varianter och det blev lätt klumpar på den tiden. Sedan fick jag veta om Juvaderm, ett preparat som var lite mjukare i konsistensen och kändes mer som äkta läpp. Då gav jag mig in i leken och provade, jag tyckte det var bra!

Man använder filler som säkert dom flesta vet till att bla:

  • Jämna ut linjer
  • Ge volym i dina läppar
  • Minska linjer i pannan och runt ögonen
  • Definiera och återställa volymen i ansikte
  • Forma och konturera

 

juvaderm
juvaderm

Stylage är en produkt som är patenterad och är bra för det inte ger så mycket svullnad som många andra märken.

Alla märkerna har olika typer av fillers för olika områden som tex, nasiobala vecken, en för mer större volymer som kinder och andra är enbart för att ge åt fukt i huden. Så det gäller att gå till någon som vet vilken produkt som passar dig bäst. 

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 10.52.47

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 10.53.22

Priser: Om man ser till priser så ligger Restylane ca 200-300 kronor billigare för 1ml filler och priserna för Juvaderm och Stylage ligger på ca 3900kr för 1 ml.

Hållbarheten: Är väldigt varierande till person till person men man brukar säga att man bör göra en spruta om året i alla fall.

Min favorit är: Juvaderm då det innehåller bedövningsmedel och det från första upplevelse älskade jag den fillern 🙂 I ansiktet har jag provat Stylage och även den är hur bra som helst 🙂 Restylane har jag inget intresse att prova i dagsläget. Däremot kan jag ge ett varningens finger för Teosyal som lite vänner som har provat och är en filler som ska hålla lite längre. Jag har även provat då jag hörde hörde fel ämne när hon som sprutade berättade. Gör motgift nu för få bort dom sista klumparna/stelheten.

När det gäller fillers är dom ganska så lika, lite som mjölk fast i olika märken då alla större bolag vill ha sin egna filler. Men en sak är viktigt när ska behandla sig är att gå till någon serriös med utbildning och be om att se batch nummer på varan. Så du inte råkar ut för någon okänd produkt. Om det blir dåligt med en okänd produkt kan det vara så att motgiften som finns inte fungerar på det och då har du din läpp förstörd för alltid!

Ps ingen aning varför texten blev helt konstigt nu här mot slutet och det går ej att ändra!

Här nedan är lite andra blogginlägg jag skrivit om fillers:

Läs mer om säkra filler

Läs mer om filler i ansiktet

Nytt filler märke på marknaden

Varning för filler kopior på marknaden

Motgift mot filler

Få bort mörka ringar med fillers

Säkra injektioner

Filler

6 comments / Add your comment below

  1. Juvederm fuskar med före- och efterfotona. På förefotot är ansiktet belyst så att tydliga skuggor skapas och mungiporna dras upp lite för att förstärka vecken. På efterfotot är ansiktet belyst så att skuggor inte skapas och munnen är neutral för att minska vecken. Dessutom är efterfotot ljusare för att fejka ännu mer. Allt det här talar bara för att Juvaderm inte fungerar. Skitdåligt av ett företag att göra på det här sättet! Kvinnor behandlas på det här sättet av företag. De skulla aldrig ens försöka göra så här mot män.

  2. Jag skrev aldrig att det var först men det var det märket alla hördes talas om(pratade om först)uvaderm har funnits i 25 år. Jag har ingen aning vilket som kon först men du får gärna belysa mig.

    Jag gilla juvaderm iaf, jag har ingen aning om dom bilderna, men det är ett väldigt Serriöst företag.

Kommentera