Karriär

Få mer trafik till din hemsida och mer konverteringar

Samarbete med hjalmarcompany.se

Är du bekant med hur trafiken kommer in din hemsida? Eller har du önskat att du hade mer trafik på din hemsida? Kommer trafiken in men du säljer ändå inte som du önskar, du har därmed låg konvertering eller kanske ingen alls. Visste du förresten att runt 80% Googlar innan dom gör ett köp?

Tyvärr är det så att många gånger när vi köper en hemsida till tex en webbshop, så kan vi inte räkna med att trafiken kommer av sig själv. Ofta har teknikerna inte koll på hur en sajt-struktur ska de ut för att ha dom delarna som är basen i SEO-optimering.  SEO-optimering betydersökmotoroptimering” det kan man säga är kort och gott är hur du driver trafik via Google sök.

Vi alla Googlar, jag Googlar nog minst än 10 gånger per dag, jag är en person som undrar mycket, men det har dels med mitt yrke att göra. Men jag älskar att Googla!

 

Som bloggare är SEO ofta något som inte är av större vikt för de flesta och tyvärr är det är svår bransch att hitta guldkorna i om man söker en bra SEO Byrå.

Det är många som på egen hand försöker sig det själv utan att lyckas, det är ganska så klurigt. Jag rekommenderar alla som vill lyckas på nätet att vända sig till en SEO byrå som Hjalmar company i Stockholm, för att få rätt struktur på hemsidan och få spinn på trafiken. Där finns det finns olika paket du kan välja på som passar din plånbok. Ju bättre din sida går desto mer kan du investera i din marknadsförings budget.

Jag som bloggar, jag har en viss tanke bakom mina blogginlägg, inte alla, men som i detta blogginlägg, där valde jag en mer spännande rubrik för att grund och botten handlar allt om trafik och konverteringar. Jag vill åt mer läsare, gärna återkommande läsare, men även sådan läsare som klickar på mina länkar och handlar. Vad vill du uppnå med din hemsida, blogg? 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *