Hälsa

Få mer överflöd i livet med en Överflödskristall

Nu har jag precis arbetat klart för dagen och det har varit en hel del att stå i faktiskt. Ibland kan det kännas som om jag arbetar och sedan så vet jag inte riktigt vad jag gjort. Nu såg jag en post på Facebook om Överflödskristaller och jag blev wow detta måste jag ha!

Vad är då en Överflödskristall?

Nedan kommer en intressant historia jag läste om Överflödskristaller på Fashionitascrystals Facebook sida.

Så här stod det:  citat”En överflödskristall är ett kluster där en spets är markant längre.Jag fick en dag besök i butiken av kära vänner. Vi pratade om kristaller & deras effekter. Jag ville demonstrera hur en överflödskristall kunde hjälpa mig att få mer försäljning i butiken. Ivrig av entusiasm som jag var tog jag bara ett kluster med rätt form och satte där jag trodde det skulle stå.Det hann inte gå mer än 2 min innan det kommer in en kund som plockar på sig rejält av varor från butiken. Många av de sista godbitarna som fanns inne för stunden.”

Det blev inte riktigt som hon föreställt sig men, nästa gång renar ägaren stenen..

Det är viktigt att programmera in stenen..

Citat:”Jag hade heller inte renat stenen eller programnerat in min önskan i stenen så att den visste i vilken riktning den skulle jobba. Det är viktigt att ha respekt när man ska använda sig av energier och frekvenser.

Idag har jag gjort om processen fast på rätt sätt. Jag har satt den på rätt ställe dvs till vänster om entrén men innan dess har jag renat den med vår salvia med rosor. Jag har sedan programmerat in min exakta önskan om vilken överflöd jag vill ha. Just idag bad jag om bra försäljning i butiken. För att ytterligare förstärka effekten har jag tänt en av våra rökelser för pengar och bär även med mig en citrin & aventurin. ”

överflödskristall
Överflödskristall från fashionitascrystals.com

Här kan du köpa en: Överflödskristall hos online butikenFashionitascrystals.com som säljer kristaller på nätet. Linn som driver butiken är expert på de olika egenskaperna och detta är totalt nytt för mig. Men jag tror på Attraktionslagen och jag behöver all hjälp jag kan få. Det är nämligen så att jag bestämt mig för att dubbla min inkomst 2020 vilket egentligen är rätt enkelt bara jag arbetar hårdare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *