Event Holistisk Hälsa &Själslig Skönhet med Christina Nilsson

Nyligen var jag på ett super trevligt event på Strandvägen 7 A som Christina Nilsson höll i. Vilket bra uppstyrt event. Det tillhörde med det lyxigare slaget, här möttes man av en bubbel i hallen, mängder med goda mackor, drycker och tilltugg. Om man kom hungrig från efter jobbet kunde man gå hem mätt. Jag hade otroligt nog förätit en hel del för man vet aldrig vad det bjuds på för tilltugg. 

 

Goda mackor och juice från Wellme i Östermalmstorg

Me Anima som har grymma oljor, så mysig kvinna.

Fina smycken från IOAKU svensk designer som var där och presenterade och sålde. Gjorda i mässing som är förgyllt. Lyxig och ändå till bra priser!

Jag älskar dessa drycker från Norrcompany, jag har aldrig smakat något liknande. Hela sommaren drack jag dessa drycker. Det var ljuvligt. Dom är nyttiga och smaksatta men det är inte syntetisk smak. Smaka äpple och den smakar äpple, ta Ananas och den smakar det! Finns på Pressbyrån tex. 

För varje flaska så skänker dom en enhet vätskeersättning och zink, zink hjälper upptagningen av vätskeersättningen och det ska jag ha i åtanke.

Fakta:Norr är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Träning, värme och stress kan försämra din vätskebalans och du behöver tillföra rätt mängd salter och mineraler för att återställa den. 


Tack för ett trevligt event! Jag kommer blogga om div saker från Goodiebagen framöver när det passar in i bloggen!

Kommentera