En guldkantad vardag med mer spänning

Jag bloggade precis om serien Good girls som jag anser är bra underhållning, det handlar om ett gäng mammor som börjar utföra brott för att få mer pengar och en mer spännande vardag. Att ta till sådana extrema metoder för få spänning är inget någon borde ta efter, men vad kan man göra för aktiviteter för att få en mer spännande vardag?  Fortsätt läs…

Håller inte du med mig att vardagarna ibland kan kännas som en enda lång transportsträcka till helgen? Det är inte det ultimata sättet att spendera sitt liv, då vi har mer vardagar än helger och jag vill gärna se tillbaka på mitt liv det var roligt och varierande. På vardagar blir det jobb som för alla andra, men det återstår flera timmar tills det är dags att sova, och du kan du hinna mer mycket roligt att göra.

Aktiviteter att hitta på vardagarna

Det massor av saker du kan göra, det bästa är att söka efter underhållning på nätet och läsa nedan blogginlägg där jag ger mina bästa tips till dig.

  • Middag och Bio: Att mötas upp efter arbetet för en middag på tex K25 är ett trevligt och centralställe som är en food court som passar för alla och ni slipper att fundera nämnvärt.
  • Träna med en vän, ofta tränar vi själva och så skyller vi på att vi inte har tid att träffa våra vänner. Varför inte kombinera dom två sakerna?
  • Gå på föreläsningar: Jag tycker om att lära mig saker och hoseventbrite.com kan du finna event i din stad samt skapa dina egna event.
  • Om du inte vet vad du kan göra? och har det som en ursäkt för att inte hitta på saker, spana in vadhanderistockholm.se så har du inga ursäkter.
  • Är du singel så kan du med fördel ladda ner dejting-appar så kan du gå på dejter, men det finns även appar för dig som vill ha mer vänner.

Men vad är mer spännande aktiviteter?

Jag skulle säga att det är aktiviteter som egentligen tar emot att göra, som att prata inför andra människor, gå på bio helt själv, flyga helikopter eller luftballong eller klättra på en klätterväg. Detta jag precis nämnde är några aktiviter jag tycker är lite läskiga.

Något jag upplever är att ofta spenderar våra pengar på materiella saker istället på upplevelser och att vi ibland har för lat inställning till livet. Vi bara låter tiden passera förbi. Om man istället lade fokus på att spara pengar på onödig konsumtion och tjäna per pengar och skapa oss vision board eller en bucketlist så skulle du få betydligt roligare liv.

Allt handlar om att ha mål och saker att längta till, som resor osv. Har du någon gång mött en person som verkar ha ett mer fantastiskt liv än du? God ekonomi, känner med mängder folk, gör massa roliga saker hela tiden att det framstår att du själv känner dig tråkigt? Du kan bli den personen med!

Det kan du förändra på, vet inte hur det är med dig, men jag kommer lägga mer tid på planering för att finna mer roliga restauranger, aktiviteter att testa och mer inspirerande människor att umgås med. Gör det av med negativa människor som helst sprider negativitet över dig och hellre ruttnar bort hemma, du förtjänar så mycket mer. I mitt nästa inlägg kommer jag skriva mer om attraktion

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds