Uncategorized

Det viktigaste vi har i vårt utseende är våra tänder

Nyligen träffade jag på en bekant som har haft allt annat än tur med sina tänder, det var tänder som saknades och tänder som såg ut att ha extrema mängder plack på sig då dom var väldigt gul/gröna. Jag har aldrig sett sådan nyans på tänder IRL,  stackare. Jag förstår det är väldigt dyrt att ordna detta till sin rätta. Men grunden till fina tänder är att inte småäta, borsta noggrant morgon och kväll och på rätt sätt. Han man så ofräscha tänder ser det ut som man inte tar hand om sig själv.

Sen såg jag denna video om en lyxig tandläkare i Beverly Hills som tar hand om barns tänder, vilka problem dom barnen hade med sina tänder. Stora infektioner så tänder behövs dras ut redan som ung. En tandinfektion kan bli dödligt!

Jag ska till tandläkaren nu i September igen för check up, är det någon man inte kan gå för ofta till så är det tandläkaren. Jag gillar verkligen Aqua dental!

Jag såg på Dr Phil en gång om en tjej som var sjukligt bortskämd så det var roligt att denna video ovan är mamman till barnet. Hon satt och grät hon inte fick rätt modell på bil. Jag tror att mamman måste äga tandkliniken för annars tror jag inte man tjänar så bra som tandläkare. Jag var ganska så bortskämd som liten, jag tyckte att ska jag väl få ett paket ska det vara rätt sak, annars är det slöseri på present. Det kunde hända jag började gråta av missnöje, men det har jag slutat med som tur är för länge, länge sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *