Det nya året 2019

Hej mina kära läsare, hoppas nya året börjat bra för er? 

Jag hade en väldigt god dag igår, märkligt nog var jag inte direkt bakis efter firat nyår och det måste bero på den feta kost jag åt när jag började dricka bubbel. 2019 kommer för mig innebära mer middagar och verkligen prova runt dom resturangernasom finns i stan.

Det jag åt igår var: pizza, godis, 2 burkar läsk, glass och ostbågar. Fick ett sms från en vän som precis gått på en diet på 1000 kcal per dag idag. Det är väldigt intressant, en släkting till mig hade gjort en analys om vad folk Googlar på i mellandagarna och det var just att gå ner i vikt…här kan ni läsa den artikeln om vad Svenskarna Googlar på

Jag ska ta tag i den här jäkla träningen och så samt föra statistik om vad faktiskt tjänar per månad för kunna bli motiverad tjäna mer. Mitt mål med 2019 är skaffa mig ett AB för egen räkning och jobba på kärleken. 

<3

Kommentera