Det hårresande eventet hos Paul mitchell

Igår var jag och Marie på ett jättetrevligt event hos Paul Mitchells signatur salong i Hammarby sjöstad och vi gick verkligen inte hem tomhänta. Turen var med både mig och Marie 🙂

Kvällen till ära var det frisyr styling tävling där man skulle lägga upp före och efter bild på sitt hår som man stylade på salongen. 

Det här var Maries bidrag:

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 16.46.40

För detta vann hon hundschampo kit från Paul mitchell och vi hade ingen aning dom hade produkter för djur. We like it!
Lite stil ska det vara om det går att få!

frisyrtävling paul mitchell

Det här var mitt bidra som Marie gjorde på mig, en fiskbensfläta med regnbågens färger och det gav mig första pris!!! LYCKA!

Jag vann denna Plattång 

NEURO® STYLE 1" plattång

 

NEURO® STYLE 1″ STYLING IRON

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 16.31.45

Genomtänkt goodiebag!

När vi kom till salongs eventet  fick vi ett lapp med ett nummer till vår goodiebag. Vet ni, när jag öppnar den säger jag till min vän Marie: hoppas det är hårolja. Och var det, det i påsen 🙂 Varpå andra Marie från EM event säger: Det är en olja som inte är gul som du ville har! Då hade hon läst mitt föreventblogginlägg om eventet och sett att jag önskade mig en hårolja och hårspray och valt det till mig! Så gulligt 🙂

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 16.32.07

Smart necessär på höjden!

Tack för ett trevligt event. Jag tänker att jag kommer blogga mer ingående om plattången i ett enskilt inlägg, men den vad skitbra! Awapuhi wild ginger Oljan var också väldigt bra. Det finne en tillhörande schampo-serie med keratin som doftar såå fräscht och reder väldigt bra! Drycken i eventet kom från Snälleröds.

Hur tur hade inte jag igår?

3 comments / Add your comment below

    1. Roligt du ville följa med, ja verkligen en turkväll 🙂 På det fick vi bra tips med! Skriv gärna ett utlåtande om hundschampot så kan jag blogga om det!

Kommentera