Det här var en ganska så rolig video

Har du någon gång funderat på varför vissa ser så mycket fulare ut i verkligheten än på bild, så har du svaret i denna video. Det är helt extremt vad man kan förändra i ansiktet i FACE TUNE som är Photoshop fast lättare.

Har du en stor näsa som tar över så kan du förminska den, samma sak har du en dålig sminkdag kan du sminka dig i appen med mycket mer. Det enda jag fixar på mina mina bilder är att ibland lägga extremt litet utsuddande filter på min hud, det får liksom inte synas tycker jag.

Men jag måste erkänna att jag suddat ut människors mörka ringar under ögonen på bilder jag fotat på dom och slätat deras hy utan att dom vet om.

Men jag har faktiskt letat efter en app där man kan leka med bilder för skoj som och få före och efter bilder på plastikoperationer. När jag får tid över ska jag leka runt på div bilder för skoj skull!

Kommentera