Det är lättare bli slim på våren

Nu har jag ÄNTLIGEN tagit tag i och börjat gå runt Djurgården, det är något jag gärna gör ofta när vädret tillåter. Nu när det är varmt så gäller det att antingen gå riktigt tidigt eller mer sent. Ikväll blir det mer åt det sena hållet. Men då varvet bränner runt 350kcal så gäller det att absolut inte ta en macka extra för då är det inte ens en mening ödsla tid i varvet.

Här har jag på mina målarkläder och studerar magen

Jag vill helst ligga under 60kg, då den siffran låter så bra. När jag är mer smalare så har jag inte runda formen som råder nu på sidorna. Det kunde varit värre sanna mina ord!

Jag tycker om höftben som sticker ut och revbenen som syns lite sådär vid timglaset där midjan är smalast.

 

1 comment / Add your comment below

  1. Vad är det för böcker som ligger i kartongen? En ser ut att vara om marknadsföring.

    “Jag tycker om höftben som sticker ut och revbenen som syns lite sådär vid timglaset där midjan är smalast.” Om du är professionell affärskvinna bedöms din förmåga efter hur du ser ut. Kan du inte ens ta hand om dig själv kan du inte ta hand om mitt företag, tänker klienterna. Dessutom kommer framför allt män ihåg en attraktiv affärskvinna på ett positivt sätt emedan kvinnor också kommer ihåg men oftast är negativa. Det finns flera studier som visar att attraktiva människor bedöms fördelaktigare än andra. Det gäller för män också.

Kommentera