Det är bevisat att man lever längre om man dricker ekologiskt te

Jag har verkligen snuvat in mig på te, det är en fantastiskt dryck. Studier visar att människor i Asien som regelbundet dricker te lever längre.

Kikar man närmre på vad teer innehåller är det mestadel Antioxidanter. Det är det som hjälper våra kroppar att återhämta oss och håller oss friska mer. Jämför man mot kaffe så torkar kaffe ut oss mer och har inte lika många fördelar som med te. Ju mer jag lär mig av te desto mer blir jag fascinerad av det. 

Många kändisar som håller sig smala dricker vitt te och örtteer, vill man bli trött kan man ta ett rogivande te som Jasmine te på kvällen. Det finns teer utan koffein med för den känsliga. Dom bästa teerna är ekologiskt te för där slipper du ta del av onödiga gifter och kan med gott samvete dricka i vetskapen att ingen natur har blivit förstörd och dom plockar teerna får rättvisa löner.

Många studier har visat att grönt te kan öka fettförbränning och hjälpa dig att gå ner i vikt

Sen jag har börjat dricka grönt te mer regelbundet sen i vintras har jag bara blivit smalare och smalare. Jag upplever att jag har mindre “vätska” i kroppen och att jag behåller vikten mer lättare, min hy är bättre och håret växer på bra! Tillslut kommer jag nå min normalvikt och då tror jag att kroppen kommer stanna på den vikten, men inte hade jag aning att teer kunde påverka min kropp så här bra. Matcha ska vara ännu bättre så det ha jag några burkar av hemma som jag ska börja äta! 

fördelar med dricka ekologiskt te

Jag tänker avrunda detta inlägg och berätta det viktigaste jag har lärt mig om te, och det är att dricker du premium teer som är ekologiska slipper du dessa ämnen som bidrar till missfärgade tänder. Lyxigt te = vita tänder! Då blev jag såld!

 

2 comments / Add your comment below

  1. “Kikar man närmre på vad teer innehåller är det mestadel Antioxidanter.” Det är fina grejer! Hur går ditt företag? Har något nytt hänt? Planer för framtiden?

    1. Precis nyttiga saker, det går framåt tack. Planer för framtiden är att växa så pass att vi kan ha anställda och arbeta mer operativt. Vi får se hur intresset för lyxiga teer är i Sverige!

Kommentera