Den typen av kvinnor jag ser upp till

Det finns inte så mycket som jag ser upp till än kvinnor/tjejer som alltid ser så välkomponerade ut. Ni vet man ser dom och det känns som om dom alltid är så fräscha.

Personligen är jag en sådan person som alltid valt ut kläder, fixat håret, sminkat mig och håller mig på topp när jag går till arbetet eller rör mig nere på stan. När jag köper kläder så köper jag alltid kläder som ser dyrare ut vad dom är och jag rör mig mellan vissa färger och köper sådant som matchar med det jag redan har i min garderob. Mina favoritfärger är: svart, vitt, beige, rött, rosa, men även blått. Jag tycker om rätt många färger men jag håller mig undan från skrikiga färger till största del och jag avskyr färgen lila och jag bär gärna inte turkost eller plagg med mer än 3 färger. För mycket färg tycker inte det ser så classy ut.

Kombinationen av mörka plagg med ljusa tillbehör ryser jag för!

Allt handlar om förmedla en jämn standard, sen tycker jag inte man bör hoppa för mycket mellan stilar, från vara söder stil en dag till vara Östermalm en annan dag. Det får mig tänka att det finns ingen helhet, det förvirrar mig.

Nyligen talade jag med en bekant som knäckte ur sig, alltså jag kan ju inte ha samma plagg under en 14-dagars period. Det krävs mycket arbetskläder. HALLO, så känner jag med, sade jag med glad röst. Aldrig har jag mött någon som sagt det högt att dom känner så här.

När jag berättade om detta till pappas fru tyckte hon att jag var en idiot. Finns det någon mer här som håller med mig om detta?

Kommentera