Event

Daisy Beauty Awards

Igår var jag på gala med min vän Malin Tilja som också bloggar! Vi älskar skönhet och har gått på en del mässor tillsammans. Detta är 3 året jag går på denna gala och det är lite av årets höjdpunkt inom skönhetsbranschen skulle jag säga. Väldigt spännande att se alla nominerade produkter och försöka rösta så att man gissade rätt själv. Det gick ganska så bra detta år! Det kommer bli dyrt köpa hem alla vinnande skönhetsprodukter men det är det värt. Slipper jag själv gå på nitlotter med köpa produkter som inte håller!

Jag kommer behöva komplettera detta inlägg med alla vinnarna men jag börjar med berätta lite om kvällen i bilder. När vi ankom var det fotografering, bubbel och mingel på Cirkus på Djurgården. Därefter fick vi slå oss ner och ser företagen ta emot priser. Efter prisutdelning bjöds det på super god buffé och vi hade möjlighet mingla mer, tävla hos Cetaphil och ett annat hjul där jag vann en Foreo! LYCKA! Kommer visa upp den sedan och min fina goodiebag! 

Tack Kicki för härligt event, vill ni läsa mer ingående om produkterna osv när jag testar alla produkter så läs gärna vidare på min skönhetsblogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *