Coolsculpting ett namn många klinker felaktigt använder..

Att köpa in en Coolsculpting maskin kostar väldigt mycket, en kostnad som små kliniker med låg omsättning inte har råd med dom flesta gångerna. Fick höra en gång att dom kostar boråt en miljon kronor, men det låter väldigt dyrt!

Jag tycker denna behandling verkar intressant och googlade därför lite på kliniker.

Skärmavbild 2016-02-17 kl. 21.37.02

coolscrulpting
coolscrulpting

Här kan man se här kan man luras och tro att man får Coolsculpting när dom först skriver: COOLtech Fryser bort ditt fett permanen med naturlig resultat! Coolsculpting går ut på att förstöra fettdepån genom… 

Coolsculpting är ingen behandlingmetod det är en viss typ av maskin, en ovan kan lätt luras tro att dom härmed köper en behandling av den dyra maskinen. Ev får dom en behandling som inte ens fungerar på långa vägar lika bra som med coolsculpting. Nu har jag inga bevis på att den ena ska vara extremt mycket bättre men priset är det dubbla oftast samt dom finare klinikerna kör inte cooltech..

4 comments / Add your comment below

 1. Nästan alla plastikkliniker som Ak, Laser och estetik med flera har Coolsculpting maskinen.

  Jag tänker prova den här behandlingen på magen för det är ett ställe jag helst inte kan tänka suga fett. Tänker på Tara Reids knöggelmage. Jag ställer upp och provar detta för jag har jättelite som kan försvinna förhoppningsvis 🙂

  Du är svårare övertygad än mig hehe.

 2. Att behandla fett genom nerkylning kan ge oregelbundna “knöliga” resultat eftersom man inte kan kontrollera hur kylan sprids i fettet. Kommer du ihåg lipolys som var så populärt för några år sedan innan det förbjöds? Samma problem. Det gick inte att kontrollera behandlingen så man fick “knöliga” resultat. Bra plastikkirurg som fettsuger = bra resultat.

  1. Ja det kommer jag ihåg.
   Jag har inte tänkt på att det kanske skulle kunna vara kontrollera hur kylan sprids.
   Tänkte mer att om det blir ojämt fördelat är det på sådan nivå att det inte kan märkas. Tycker priset för en coolsculpting är för hög, tanke hur pass “billig en fettsugning” är. Man blir inte klock på detta, någonstans läste jag att med vibrationsmaskinen glömt bort namnet nu finns risk skada äggstockarna.

Kommentera