Bubbleroom rabattkod

bubbelroom rabattkod

I samarbete med Bubbleroom och innehåller annonslänkar

Söker du en Bubbelroom rabattkod så har du kommit rätt.

Rabattkod Bubbleroom 15 % rabatt 

NEW21Q4

Besök butik (KLICK)

*Erbjudandet gäller på första köpet för nyregistrerade kunder. Minsta köpbelopp 70SEK/7EURO/100NOK/70DKK. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller ej: GANT, Guess, Isabel Marant, Juicy Couture, Micheal Michael Kors, The Marc Jacobs, UGG Australia, Zetterberg Couture.

Har du redan handlat men ändå vill ha rabatt hos Bubbleroom?

  • Skriv upp dig på deras Nyhetsbrev  för 10 %
  • Följa på Instagram för få 10 % rabattVälj en av sakerna
SELENA DRESS – finns i massa fina färger 🙂

Bubbelroom recension

Bubbleroom är en av mina favoritbutiker på nätet att handla ifrån. Här brukar jag alltid finna de snyggaste partykläderna och utbudet är lagom brett och mer selektivt mer fler unika plagg vs 1000 plagg som nästan ser lika dana ut.

Jag handlar på Bubbleroom kanske varannan månad och finner alltid något snyggt att handla, det jag gillar med Bubbelroom är att dom har många olika modervarumärken och jag kan därför få tag på det mesta jag behöver under en och samma online butik med mode.

Bubbelrooms egna varumärken Chiara Forthi, Happy holly, Bubbelroom är kläder som är true to size. Jag brukar ofta ta storlek smal på det mesta där. Men är du väldig smal rekommenderar jag dig XS. Jag tycker Bubbelroom har mycket snygga klassiska vardagsplagg och även favoritmärk Vila som jag ofta från komplimanger av när jag har på mig.

Mitt bästa Bubbelroom tips

Är att söka på ”senaste” så behöver du skrolla igenom alla kategorierna varje gång, samt ”populärast” eller använd sökfunktioner för hitta det du söker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.