Rabattkoder

Bubbleroom rabattkod

I samarbete med Bubbleroom och innehåller annonslänkar

Bubbleroom är en av mina favoritbutiker på nätet att handla ifrån och dom har ofta rabatter med rabattkod. Här kan du finna snygga kläder för kvinna online, de har verkligen dom snyggaste partykläderna och utbudet är lagom brett och mer selektivt mer fler unika plagg vs 1000 plagg som nästan ser lika dana ut.

Uppdaterat: 20210501

Detta handlade jag idag, en vit enkel klänning då vitt är min favoritfärg för inga pengar och en fin rosa klänning som jag har i svart med som jag verkligen älskar. 

SELENA DRESS – finns i massa fina färger 🙂

Rabattkod Bubbleroom 10 % rabatt 

Besök butik (KLICK)

Är det första gången du ska handla på Bubblerom så kan du skriva upp dig på deras Nyhetsbrev eller följa på Instagram för få 10 % rabatt.

 

Personligen så handlar jag på Bubbleroom, kanske varannan månad och då jag är en bloggare och influencer och i med att Bubbleroom har bra priser medför det att jag mycket kläder för pengar!  Jag vet inte hur många gånger jag handlat på Bubbelroom, men det slår aldrig fel, varje gång hittar jag något snyggt att handla online och ofta med rabattkod.

Tips är sök på “senaste” så behöver du rodda igenom alla kategorierna varje gång, samt “populärast” eller använd sökfunktioner för hitta det du söker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *