Brukar ni spela tv spel?

  • -Samarbete med iverbellecasino.com –

Jag kan helt ärligt säga att jag inprincip aldrig spelar tv-spel längre, det är när jag är hos syrran med hennes barn. Så roligt det är när vi väl sitter där, då blir det direkt att jag saknar den gamla tiden, då jag och brorsan bestämde oss att idag är det Crash bandicoot helg och vi ska bara klara hela spelet vad vi än gör nu när vi ändå är på landet och sitter av tiden.

Mina systrars barn hade aldrig fått ägna så mycket tid åt tv-spel som vi fick göra, vi pratar om minst 10 timmar per dag. Den enda vilotid vi hade var för äta och gå på toa och ja, vi var väldigt seriösa. Efter en helg på landet blev såklart att vi inte spelade det spelet på några månader så att säga hehe. Men det var inte så att vi hade ekonomin att springa köpa nya spel utan dom fick vi födelsedagar och julklapp och så det blev ju inte så stora mängder dessvärre bakom en spelkonsol.

Jag är ganska glad att jag nu vet bättre och försöker spendera min tid med lite mer vettigare saker än att vilja att helgen skulle ta slut för att inte behöva vara på landet. Nu är jag nästan aldrig på landet mer än några gånger per år och det hänger nog ihop med min tvångstid på vårt landställe. Min bror han tröttnade aldrig på spela och avancerade till att började tjäna pengar på att spela och därefter fastnade i att börja programmera så något gott förde det med sig.

Nu är mina intressen mer att träffa vänner, hitta på roliga aktiviteter, gå på event resan och välbefinnande. Jag skulle säga att välbefinnande är min största prioritet att försöka säkra upp inför framtiden och inte behöva jobba mina timmar och ha mer passiv inkomst genom att äga företag. Det är något jag tycker är väldigt intressant och det upptar mycket av min tid att bygga affärsrelationer och allt som hör till det. Det är något som verkligen ligger mycket blod svett och tårar bakom. Och vem vet när jag nått dit jag vill kanske jag finner mer ro att ägna mig åt spela-tv spel som faktiskt är roligt är igång!

Kommentera