Botox i käken

botox i käken
botox i käken

Botox i käken

Är en fantastisk behandling om man vill forma om ansiktet lite. Här ovan ser ni 2 kvinnor som har en ganska så kraftigt käkparti. Det är inte det typiska kvinnliga utseendet alla gånger. I käken finns det mycket muskler som kan vara väldigt spända, det kan till och med orsaka problem värk och spänningar samt tandgnissel. För att göra detta krävs relativt stor mängd botox och ofta behöver man göra några gånger. Men titta på resultatet, wow!

Har man väldiga problem kan man få recept på botox från Landstinget så slipper du betala själv. Men är det mer estetiskt så är det bara att hosta upp. Personligen tycker jag att botox inte är så dyrt, inget att dividera om med andra ord.

1 comment / Add your comment below

  1. VARNING!! Jag har Dystoni och fick Botox under en lång tid, och det funkade super! tills den dagen Dr.Tedroff på Ersta satt nålen i en ven! Det slutade med stomi påse, kateter, och sond matning i 18 månader på KS i Solna.
    Så vill ni spela Rysk rollett med Era liv som insats, så kör på! Min familj satt och vakade SEX ggr då jag höll på att dö.
    Vill ni veta mer om mitt helvete? thomaspetterssonab@gmail.com. Må väl! FUCK BOTOX

Kommentera