Bloggen säger verkligen inte allt

Det är verkligen en enormt stor ridå bakom vad som försiggår bakom bloggen för ska sanningen fram känns det som om jag inte har så mycket liv, nu behöver jag fundera ut hur jag kan maximera mina timmar mer på dygnet för att få mer gjort.

Det finns en sak som jag verkligen ska prioritera i mitt liv och det är att färga håret och fixa till det.

för nu har 2 personer påpekat hur snygg jag brukade vara håret. Och då var jag mycket blond och hade längre hår, men jag är rädd att tappa håret om jag lägger kemikalier på det så måste hitta en mild lösning. Här hade jag en snyggdag, det gäller att hålla jämn standard och inte börja bli som den där it-killen som hade samma kläder varje dag för att slippa lägga tid på val på morgonen.

6 comments / Add your comment below

  1. Du ska nog rensa i “Bra sidor” och “Länkar till mina favoritsidor”. Flera bloggar är nerlagda och några försämrar din bloggs status. Mer foton från Östermalm!

    1. aha tack, du har mer koll än mig. Jag får gå igenom listan!

      Yes ska fota mer och rycka upp mig, vill inte förlora dom läsarna jag har!

  2. Du är ju hur snygg som helst. Låt håret vara så är det långt till hösten/vintern och då kan du fixa det. Håret är inte allt har du snygg makeup o snygga kläder man du bara göra en snygg frisyr eller något ❤️

    1. Tack vad gullig du är, nu blev jag glad. Jag får vänta ett halvår till så är det nog tillräckligt bra längd, nu har jag inte färgat sen slutet på sommaren och det håret har fått ut är av hög kvalité och jag klipper bort det ljusa successivt för snart ha allt hår utbytt. I sommar blir ju mitt hår ljust igen av solen så får vara tålmodig. Ha en fin helg <3

Kommentera