Bästa vän kvalitéer

Läste nyligen på Facebook en bra artikel om hur en bästa vän är. Ingen är ju perfekt men man tävlar inte mot sin vän, man stöttar och kommer med bra råd.

Nyligen så beklagade jag mig att jag inte hade så många match på Tinder, vilket beror på att jag knappt tar ja på någon. Då sade min vän med glatt humör att hon över 100 match eller om det var 1000, 1000 var det nog. En riktig sådan typ som är som en fiskare, brer på så ofantligt. Jag hade alltid svårt veta vad som var riktigt genom åren. Om det hade varit motsatt hade jag sagt, vad tror du det beror på, ska vi kika på din profil?

Men det viktigaste i en bra vänskap är att man kan ta kritik och att man kan bråka om det behövs om man får höra något man inte uppskattar. Inte gå under jorden och blockera över allt, vissa tjejer är så att dom kan ta extrema mängder skit från killar men från en vän då är värderingen inte mer än ett knapptryck bort. Det är en typisk falsk vän!

Varför är vissa så konflikträdda?

Varför vill inte alla varandras bästa, det är riktigt dåligt beteende att inte vara missunnsam?

Jag hoppas på att attrahera in allt det jag vill ha i livet, jag är allt för bra energi nu och alltid framöver!

Kommentera