Baksidan

Jag var ute i fredags och det var skojigt. Men vore ju trevligt om man kunde börja göra det mer nyktert. Det är verkligen en jobbig baksida med det. Det blir ju som om hela dagen därpå blir förstörd och man väntar på det blir en ny dag. Även dagen därpå blir ju lite lidande också. Förr gick jag ut betydligt oftare men nu orkar jag inte det längre…. 

2 comments / Add your comment below

  1. Ett personligt inlägg det var länge sedan för annars är det numera mest reklaminlägg och inga foton “hemifrån” på din blogg. Jag uppskattar dina inlägg om te. Hur går ditt företag? Bor du kvar eller har du flyttat? Du lägger inte upp några foton från närmiljön längre. Är det snö “hemma”? Hur ser granen i plaskdammen ut? Jag tycker inte att du ska göra reklam för siter som inte lämnar information hur man kontaktar dem eller vilka ägarna är på din blogg. Jag är upptagen med en massa arbete p g a brexit och kommer inte att ha tid att fira jul med familjen men jag tillönskar dig och din familj en god jul och ett gott nytt år!

    1. Jo jag vet det har det varit dåligt med, det har mest blivit betalinlägg här…tur att det finns något läsvärt emellanåt 🙂 Mitt företagande är det som äter upp min tid men det börjar gå bättre så roligt.

      Men det är väldigt mycket snö så jag kan fota lite på det och det är en gran i mitten. Dom har gjort om här på Karlplan i Parken med. Bor kvar här men längtar flytta till Östermalmstorg eller något annat för se nya vyer. Vad synd du inte hinner fira jul med familjen god jul och gott nytt år på dig med!

Kommentera