Att vara extremt underklädd

Igår såg jag på Dplay Ett jobb for Berg hos Silvstedt och när Berg anländer har hon  på sig  Birkenstock och allmänt felklädd. Birkenstock är då verkligen inte det finaste och det är ett under att det ens varit trendigt utanför skola och arbete. Jag tycker faktiskt inte ens att domär jätte sköna, den hårda kanten kan skära in ibland. Direkt när Berg anländer så ska dom på en lunch och man kan riktigt se hur dom välklädda kvinnorna där sneglar konstigt på henne. Här i Sverige är det annorlunda, här sneglar vi konstigt om någon är uppklädd.

Jag älskar att se bilder ifrån olika event som är i Sverige och se hur människor har anpassat sig inför dresscoden som råder, många tror att dom är vågade som struntar i klä sig enligt önskemål. Typiskt svenskt är att gå på bröllop som har koden “sommarfin” fast det är önskemål om kavaj och mörk kostyms klädkod regler här. Om jag gifter mig vill jag inte mina gäster ska ha Gina tricot klänning 299 kr i blommigt och sedan ska man ta gruppbild och ha med det på bild, jag riktigt ryser det är ett riktigt sådant bröllop som erbjuder buffé mat vs servering vid bordet. Nuförtiden har man ofta en hemsida inför bröllopet där man kan läsa detaljer och  då kan man lägga in fakta om dresscode och och erbjuda personlig service.

Det var som på nyligen på Josefinas, flera tjejer hade fina klänningar och matchade det med svarta boots, hjälp! Vad tycker du om dresscode är det viktigt?

1 comment / Add your comment below

Kommentera