Att ta sig tid för sig själv…

Idag när jag kom hem sent från att ha jobbat så kände jag bara att nu måste jag unna mig tid för återhämtning. Så då började jag att städa hemmet, byta lakan i sängen, ta mig en dusch med skrubb al in. Därefter så putsa jag på min väska och valde morgondagens outfit.

Därefter åt jag middag i sängen framför Bigest loser Vip. Ett trevligt tidsfördriv program, speciellt för det är motiverande och lite spännande hur mycket dom kan tappa i vikt. Måste berätta att jag tog en 3o minuter PW påväg till kontoret. Vilken bra start på dagen!

Väl efter maten fortsatte jag med fixandet och ordnade mina händer med handskrubb, medel som löser nagelband, filning och putsning och sedan nytt lack med handkläm. Tack Depend för ni hjälper mig bli så fin!

Vilken avrundning på kvällen I must say! Man måste få tid för egenvård för att känna sig som människa. Kanske inte varje dag men åtminstone var 14:e dag…. det borde alla få tid med, det gör gott för själen. 

Hoppas ni haft en bra dag, god natt <3

 

 

Kommentera