Att ta hjälp av en digital marknadsföringsbyrå lönar sig

Är det något jag har märkt av dom som aldrig verkar lyckas är att dom är tror sig kunna göra allt och att det blir billigare att dom gör det själva.

När jag gick min utbildning så fick jag lära mig att adwords tex är som en penga-maskin, ju mer du stoppar in desto mer tjänar du. Om det är du faktiskt har en bra produkt. Men ändå snålar företag på den posten, jag satsar gärna pengar om jag ser utdelning.

Samma sak är det om man driver en verksamhet på nätet, ett extremt brett område som en enskild person säger sig vara expert på precis allt. Nej tyvärr det är omöjligt, det är för brett. Vi har därför tagit in kompetens med Biz Media som är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper oss med en ny design på webbshoppen. Dom  har även andra tjänster som, SEO, Adwords, strategier, då dom är fler på byrån.

 Mats som är en av delägarna där sade att våra satsningar kommer vara så värda, att innan det är dags att betala fakturan kommer vi ha fått ordrar. Då blev jag ännu mer taggad att det var rätt val, även fast att jag var 100%  övertygad om det innan.  

Jag tycker om att få vara med i planeringen då jag tycker att jag har väldigt bra smak hehe, har fått vara med bestämma hur jag velat hur det ska se ut och vad som är möjligt och inte! Det visade sig att nästan allt var möjligt med design! Men jag hade aldrig gjort det så här bra  utan hjälp av byrå som kan ge massa grymma tips, så åter igen, man ska inte ge sig in på saker man inte kan om man verkligen är ute efter lyckas. Nu det tilläggas att kan jag mer än gemene är kan en hel del av  konverteringsoptimering som handlar om att få kunden göra det du vill dom ska göra på sajt. Det var en av dom roligaste kursen på min utbildning, jag älskar leta fel och se förbättringar!  Ni ska få se slutresultatet frammöver 🙂

Kommentera