Att ha saker av värde

Att köpa saker som kostar lite mer är väldigt bra tycker jag, dels kommer man älska dom betydligt mycket längre. Jag är ganska så att jag inte tycker om att spara för länge till något, jag skulle gärna slösa 20 tusen på något random om jag fått en bonus på jobbet en månad. Just nu får jag inga bonusar dessvärre.

Vissa företag är mer generösa på bonusar, en vän till mig hon får 10% provision löpande på alla kunder hon drar in om hon sedan arbetar med deras bokföring och värvar hon en ny anställd får hon 10 000 kr. . Hon hade haft turen att ha bonus från dag ett, då hon värvade en anställd innan hon ens hunnit börja sin anställning.  Jag vill bli partner i en byrå, det är min dröm….  

 


Jag vill inreda min balkong med röda pelargoner, jag var på Banks hotells nya terass igår, dom hade det. Så vackert, men frågan är kommer blommorna att överleva på min balkong som har så mycket sol där?

I vårt trapphus har vi pelargoner och jag kan ta in dom efter sommaren förvara dom där med och plocka skott och få dom föröka sig. It sounds like a plan!

 

Kommentera