Att blogga på seriös nivå

Det är få bloggar som jag skulle säga är skriva på seriös nivå, jag skulle inte ens säga att min blogg är 100% perfekt då jag har förut bloggade på en bloggportal där det inte fanns möjlighet att få bort felkoder, knappt att det gick Google optimera sin blogg heller för det fanns inte verktygen för det. Men nu kommer det bli bättre nivå på bloggen min!

För mig är det lite så att jag tycker ju inte det räcker helt fult ut att det är några som läser mina inlägg endast en gång när dom är nya, varför ska jag skriva en text som sedan faller längre bak i arkivet?

När jag istället kan ha en blogg som alltid har läsare då den har inlägg som syns i Goolge som andra finner fortfarande är intressant och läsvärda?

Nu har jag bloggar på Delacays bloggportal så är det helt annorlunda, jag har möjligheten att satsa mer på min blogg. Det krävs att man “vet hur bloggar rätt” för att det är på det sätten man kan komma någon vart. Läs om hur du får en stor blogg här.

En seriös bloggare för mig är:

  • Någon som skriver sina inlägg regelbundet
  • Svarar på sina mail efter att dom läst dom noggrant, det är nämligen så tröttsamt maila med människor som läst en 3:e del av mailat och det tar dessutom extremt mycket från den andras tid. En seriös bloggare tar sig tid för mailen dom får!
  • En seriös bloggare tackar för samarbeten och när dom är slutförda så lämnar dom ett gott intryck att det med största sannolikhet är att det blir fler samarbeten!
  • Har en uppdaterad hälsnings fras i mailen för sina sociala kanaler!
  • Skriver inlägg som faktiskt har tanke bakom och inte ordbajsar!
  • Förstår vikten med att Trust i Google!
  • Kommer med egna ideér!
  • Leverear i tid, om annat ber om ursäkt i god tid om förseningar.

 

 

 

Kommentera