Bra tips

Att bada på vackra klippor och stränder

I samarbete med Fotbutiken.se

Om drygt två veckor så ska jag äntligen åka utomlands och hälsa på min vän Carro som har flyttat till Barcelona. Jag har aldrig varit där innan, så det ska bli roligt att få veta vad alla talar om. Väl där så kommer jag ägna varje dag och gå runt i city och motionera, turista och äta gott och så vidare. Så det kommer bli en hel del “utomlands motion” inget mig emot  🙂

Med mig i resväskan så kommer jag packa med mig mina bästa skor. Denna gång ska jag inte få några tråkiga skavsår på fötterna. Det har jag har varit med om det innan och en gång så fick jag ligga på hotell rummet i 2 dygn för jag fått rejäla blåsor under fötterna. Verkligen slöseri på semester deluxe!

Att ha fötter som fungerar på resan A och O

Att fötterna som fungerar när man reser utomlands är otroligt viktigt. Då gäller att satsa på säkra kort. Men även att arbeta förebyggande med fötterna. Såsom ta med sig sköna skor och klackar, vila fötterna emellanåt, undvika onödig friktion och att använda badskor för skydda fötterna mot att brännas vid polen och på vassa klippor osv.

Varma plattor runt poolen är verkligen inte att leka med, plattorna kan bli extremt varma och att sätta ner sina fötter där, kan ibland kännas som om att man steker fötterna på en stekpanna. Det är verkligen allt annat än skönt. Numera finns det bra lösningar på alla fotproblem hos Fotbutiken. Ni har säkert som mig gått och badat med flip flops eller med sandalerna på för att inte sticka sönder fötterna på vassa klippor. Kan man välja att arbeta förebyggande med mina fötter så tar jag till alla medel som är tillgängliga.

https://fotbutiken.se/badskor/badskor-active-vitsvart

Dessa badskor för 349 kr är snygga och diskreta och du kan köpa dom här: https://fotbutiken.se/badskor/badskor-active-vitsvart

Otroligt praktiskt att ha med sig i strandväskan, har du inte provat badskor bör du göra det. Jag kan inte sluta med det, det är för behändigt helt enkelt. Jag har inte läderhud under mina fötter, dom är lena som barnfötter och därmed extra känsliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *