Arbeten som är lite mer lyxigare arbeten

Jag och min vän Linnéa vi uppskattar perfekt service och lyxigt lokaler, butiker, spa, osv, det är där vi trivs. Trots att vi inte växte upp på ett lyxens lyxhus så vet vi vad vi uppskattar. Jag tror ju jag varit en prinsessa nästan i mitt förra liv… I just love det här. Sist vi sågs på mässa så sade jag, dessa delar på parfymflaskan är förgylld med 24 karats guld, nu vet vi inte om det är sant men det har jag fått berättat för mig.

Vilket fall, det finns lite arbeten som jag kan se mig framför göra: Designa kontorsytor som ofta är skit tråkiga, inreda kliniker, testa olika spa för se om dom är bra, äta på lyx resturanger för se om dom är bra. Jag skulle kunna tänka mig äga en firma som tillverkar walk in closet, en lyxig club. Sälja lyxbåtar, lyxbilar, äga salong som är lyxig….

Typ alla dessa saker kan jag tänka mig jobba med….. jag tror på det är med unik nisch, varför hålla på hela livet med tråkiga arbeten? Ärligt talat, när jag tröttnar på SEO så blir det något av detta!

Jag har även på sidan av nu som mål att uppnå ännu mer passiv inkomst…. väldigt intressant det här nu när jag börjat arbeta mer aktivt med det.

Kommentera