Arbeta nu och få belöning senare

Det finns två typer av människor, säkert fler men dessa två är vanliga. Den första är dom som vill ha belöning direkt och den andra kan vänta för större utdelning. Det var som nyligen en bekant som sade till mig att jag borde hoppa av mina företag och ta heltidsjobbet jag blivit erbjuden för det ger bra lön direkt. Sånt här gör att jag önskade att jag hade fler entreprenörer i min närhet. 

I helgen då jag har varit sjuk har jag jobbat på mitt gamla skolprojekt som jag hade som examensarbete nämligen en fakta guide om löshår 

Jag måste erkänna att det var inte vidare hurra roligt och timmarna jag lade var helt obetalda men dom kan generera pengar med tiden. Jag kikade vad jag tjänat på denna sida idag och det var strax över 20 000 kr och det är ändå en liten slant. Det är nog inte alla som pengar från sitt examensarbete och som kommer fortsätta ticka in. Jag tror mina insatser kommer 3 dubbla det jag drar in i månaden framöver, så det är helt klart värt helgens slit med andra ord. Det är väldigt spännande detta känner jag 🙂

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds