Åldersfläckar

I veckan när jag hos läkaren så frågade jag om två leverfläckar som känts som dom vuxit fram. Det visade sig vara någon form av fläck som kommer med åldern som många får på kroppen, män får ofta på ryggen där dom svettas och tjejer på brösten där det är instängt och kan bli fuktigt!

Jag hade ingen aning om detta, dessa går att ta bort på hudcenter för 800kr/5 fläckar. Jag passade på och fråga hur det gick till, man får bedövning sedan så skrapas fläcken bort med en rundad rakblad på skaft. Dyrt om man har många tänkte jag.

Provade skrapa bort den på bröstet med nageln, gjorde lite ont men det gick lätt som en plätt! Man lär väl tyvärr få mer av sådant, speciellt människor som är i solen mkt. Själv ska jag börja använda svalare bh-toppar sommartid för att inte få fler.

Sedan tänkte jag att man kan ju alltid be en vän inom sjukvård leka hemma-skrapare,bedövning är för veklingar. Haha nu kanske jag är lite snål men det lät bara så simpelt och lite kul!

Ännu mera solskydd! Dom uppkommer främst från solarium och där har man ju solat 6gr år dom senaste åren..

Jag har tyvärr väldigt många vanliga leverfläckar med, men dom tre på rad på magen och foten det är skönhetsfläckar sa mormor 🙂

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds