Inredning

10 enkla ​sätt att få ditt hem att se mer exklusivt ut

Samarbete med beslagonline.s

Det finns många enkla knep för att få dina möbler att se dyrare ut, Ikea i all ära, vi alla har dom möblerna men om sanningen ska fram så kan vissa detaljer se inte så lyxiga ut. Jag följer en tjej som heter Freddy på Youtube och hon har köpt en lägenhet som hon har rustat upp och där vi få ta del av hennes knep. Hon har verkligen fångat upp många tips och planerat i detalj. Jag tänkte att jag kan sammanfatta hur hon har gjort i sitt hem.

Källa:https://www.instagram.com/p/CAxBYgsgxsF/
 1. Byta ut knoppar och handtag på garderober
  Garderober kan verkligen se så tråkiga ut, här kan du enkelt byta ut luckorna och behålla standard stommen och därefter matcha med fina handtag. Har du silverhandtag på dina dörrhandtag är det snyggt att fånga upp det på garderoberna. 
 2. Taklister och vägglister
  Har du någorlunda högt till tak kan du med fördel installera lister i taket och även skapa fina lister på väggarna. Freddy valde att måla sina vägglister i en annan färg för mer kontrast och det var väldigt fint och ger ett sekelskifte stil i hemmet.

  Källa:https://www.josephmccarthy.co.uk/mirror-tv/how-it-works/
 3. Göm tv:n bakom en spegeltv
  Detta var helt nytt för mig och det är att du med en spegelram som är tillverkad för att dölja tv:n och när du sätter på tv då ser du den genom glaset. Speglar i hem förstorar hemmen och gör det mer lyxigt. Det är väldigt fint att hänga en tv över en brasa.
 4. Heltäckningsmatta
  En heltäckningsmatta i sovrummet och i walk in closet ger verkligen en lyxig och ombonad känsla som på hotellrum.
 5. Måttanpassade möbler
  Att beställa möbler som är anpassade för ditt hems ytor ger verkligen den lilla extra. Att ha för stora möbler för ytan skapar en känsla av obalans. Vill du spara pengar kan du bygga in ikea garderob med lister. Ett hem bör hellre ha för små möbler än för stora möbler.
 6. Minimalistisk
  Ett hem som inte är fult med dekorationer och massor av saker ger ett mer harmoniskt intryck skulle jag säga. Har du mycket kläder och skor, se till att växla garderober och förvara i lufttäta påsar i förrådet mellan säsongen.

  Källa:https://www.instagram.com/p/COm8iCCNqql/
 7. Ha inte för många färger i hemmet
  Försök ha ungefär tre toner i varje rum som du fångar upp i det rummet, det kan vara olika typer av beige som går hand i hand. Har du färgstarka kuddar bör du fånga upp den färgen exempelvis i en tavla.

 8. Byt ut kökshandtagen till mer exklusiva
  Det hänger på detaljerna och köket är ett rum vi spenderar mycket tid i. Satsa på att byta ut till exklusiva kökshandtag och dekorera köket med noga utvalda kökshanddukar, få in lite växter och tänk feng shui.

  Källa: https://www.instagram.com/p/CLyjN32AfJM/

   

   

 9. Byt ut standard utrustning i badrummet
  Byt ut toalettborsten till en mer vacker sådan som du kan byta ut bosthuvudet på, tvålpumpen och pappersrullshållaren. Bor du i en hyresrätt behöver du spara det du bytt ut så du kan lägga tillbaka när du flyttar. Det finns många olika badrumskitt du kan välja på och dom är dessutom självhäftande så att du inte skapar några extra hål.

  Källa:https://www.instagram.com/p/CCqeRo0hdiO/
 10. Belysning i garderober och hyllor
  Belysning ger verkligen den lilla extra lyxiga känslan, genom att installera led belysning i garderoben blir det genast mer exklusiv känsla skulle jag säga.

Hos ​​Beslagonline.se finner du beslag för alla typer av utrymmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.