Vikten att vara ledig - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Vikten att vara ledig

Idag pratade jag med en kollega och han berättade att han gärna kopplar bort sociala medier och jobb efter kl 20:00 för att kunna varva ner. Han har verkligen rätt tänk, jag brukar göra precis samma sak fast senast kl22:00 för brukar jag som senast sitta upp och jobba (oftast). Dock kör jag Instagram alltid innan jag ska sova för det gör mig trött…

Det här med sociala medier börjar gå till överdrift, jämt vara uppkopplad, vara arbetsnarkoman osv…. men jag måste ändå erkänna att jag faktiskt tar mig tid för vila men när man har viktiga deadline är det så lätt att man bara överdriver jobbandet för att man är stressad. Men hur bra blir det om man gör något med stress? Idag har jag liksom översatt 27 produkter med beskrivningar och det är rätt så mycket arbete med och jag är helt slut. För jag har suttit framför datorn hela dagen och nu orkar jag inte gå till gymmet som var prio för idag,  så ska i stället gå runt några kvarter här på Östermalm och hoppas inte allt för många ser mig i mjukisar hehe, eller byter nog om till jeans.

När jag kommer hem ska jag se Playmakers älskar mina serier <3

Kommentera