Videos på folk som knäcker ryggen

Det här är en hemlighet om mig själv, men jag kan verkligen fastna framför konstiga saker på Youtube. Det är tydligen ett fenomen att människor gillar höra ryggar som knäcks. Och jag kan erkänna att jag tycker det är intressant, när dom knäcker det låter inte ens verkligt för det rasslar så mycket. Jag kan se flera videos på rad, ena värre än den andra.

En gång när jag var liten lekte jag i en klätterställning och då hängde jag mig i en stång. Jag kunde känns hur det rasslade i hela ryggen, det var helt sjukt. Säkert än 8 knack, känslan efter var att jag kände mig längre typ. Sedan dess har jag aldrig upplevt detta trots att jag gjort exakt samma sak många gånger. Det kan varit den gången att min rygg behövde detta! Jag var väldigt lång och gick kanske inte helt rakt som man skulle och nu tänker jag på det och hänger ut mig några gånger i månaden. Det känns som att det är bra för kroppen och jag tycker känns bra att göra. Det brukar bli 1-2 knak ibland om det gått ett tag emellan.

Har du testat?

Kommentera