Vårt kommande kontor med full insyn

Posted in Inredning

-samarbete med Sunlux-

För någon vecka så fick jag se vårt kommande kontor som vi får i oktober, jag var förvånad att det gick se i förväg men det var absolut inga problem då det kontoret som ni ser hade full insyn. Vi bestämde oss direkt: 1, vi ska aldrig ha sådär stökigt, 2, vi ska beställa lamellgardiner så fort vi har fått tillträde så ingen ser in till oss.  Det känns nämligen lite sådär att gå förbi och mäta mitt i deras flytt. Det är ett ganska så stort kontorsrum men det ser just nu väldigt fullt ut och i mitt tycke ser det snarare ut som ett förråd.

Vi har turen att få flera fönster mot ingången och det är en hel del sol här mot oss, riktigt härligt med sol när vi ska sitta inomhus att arbeta. Jag tycker nog  att även dom fönsterna behöver också lamellgardiner från sunlux24 och det kanske skulle vara fint att ha hela väggen tror jag. Vad tror ni?

Kontorsrum överlag är väldigt lätt att det ser tråkigt och fult ut, jag vill gärna få in lite lyxig känsla här. Det behövs därför lite fina tavlor, fina pennställ, något fint sidbord och lite prydnader och lite gröna växter skulle nog kunna lyfta upp det hela med. Det är viktigt att få ha det fint runt om oss och att vi kan få arbeta i ro utan att någon snokar på vårt kontorsrum.

2 Kommentarer

  1. Skrattade länge åt din kommentar hos mig angående intelligens

    1. missjennie säger:

      Haha, kändes som du fått inspiration från gårdagens möte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.