Fördelarna med att använda ett serum – Solution by Victus

När det kommer till hudvård är det viktigt att tänka i flera steg om man vill se bra resultat. Det finns ofta inga genvägar. För att få en vacker hud är djupverkande serum lösningen!

Hudterapeuter brukar kalla den för den riktiga hudvården och det är på grund av att serum är den produkt som penetrerar ner till Dermis, d.v.s den riktiga huden där näringsutbudet sker. 

Serum gå under andra namn som:  booster,  essence eller koncentrat och det kan också vara en djupverkande olja.  Syftet oavsett vad de kallas är att de har till uppgift att intensifiera hudvården. Man väljer alltid dessa efter vilket hudtillstånd man har.

“Hur använder man ett serum?
Serum används alltid efter rengöring och ansiktsvatten innan dag/nattcreme.

Varför ska man ha serum?
Serum fungerar som en katalysator till din övriga hudvård och kan speeda upp effekten och verkan av dina produkter upp till ca 3 gånger. Detta är den produkt som går djupast och ger mest effekt av dina hudvårdsprodukter. En hudcreme är till för att vårda och skydda hudytan och en booster går ner och jobbar att bygga upp en bra hudhälsa längre ner i huden,  balansera hudens funktioner och stärka upp huden på djupet. Serumet är den produkt som arbetar med att förbättra hudens kvalitet mer än någon annan produkt i hudvården. Välj ett eller flera serum efter din hudtyp eller ditt hudtillstånd.”

Serum jag använder: Serumet Keep the Moist från  Solution by Victushudvårdsserie som är produkter som är framställda tillsammans med hudterapeuter.  Dessa finns till försäljning hos utvalda salonger och kliniker! Min hud är mer åt det torrare hållet och denna fungerar bra på mig 🙂

Solution by Victus serum - Keep the Moist
Serum från Solution by Victus hudvårdsserie

fakta om varför man har serum: hudspecialisten 

 

Kommentera