Välkommen till min blogg

Här möts du av en härlig blandning av vardagsbetraktelser, skönhet, shopping, resor och vardagslyx! 

Jag är en finsmakare som älskar att upptäcka nya restauranger, resmål och kvalitetsprodukter som förgyller och förenklar livet för mig och mina läsare. Detta hänger inte alltid ihop med ett högt pris, utan precis allt kan vara guldkorn som jag gärna vaskar fram:)

Skönhetsbehandlingar är även ett intresse och jag kommer uppdatera regelbundet om det senaste på marknaden!

30 år, bor i Stockholm/Östermalm, flyttade från Norrköping snart 7 år sedan.

Enjoy!

 
Jag har placerat min blogg i Östermalmbloggkartan.se!

3 Kommentarer

 1. Gabrielle säger:

  Härlig blogg jag är stockholmare men är i norrköping ibland pga pojvännen som har föräldrar där! 🙂

  Har du lust kolla gärna in min clean eating blogg. Där hittar man massor av nyttiga recept, intressanta artiklar om matfusk, dieter, träning, massor av pep mm. Förra veckans veckans tema var mat & fettförbränning! Veckans tema är detox och superfruit/superfood. Välkommen till mig!
  http://www.nouw.com/sizezero

  1. missjennie säger:

   Hej, vad roligt! tack för tips 🙂

 2. En Vän säger:

  ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

  För några år sen sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk (född 1981-04-05) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige och förståndshandikappade son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid – ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen.

  Sonen hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från http://www.prevent.se och dess ledning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.