Ute i naturen idag

Idag var jag ute och motionerade lite runt Djurgården då lite motion aldrig skadar. Passade på och tog en avstickare och såg denna fina kyrka jag aldrig noterat innan.

Min vän Therese hade varit ute och sprungit runt Djurgården milen idag och det måste varit lerigt värre då det var massor av sliriga fotspår efter loppet. Jag ville inte behöva krångla bland allt blask och klet så jag vek av ganska tidigt och fortsatte på asfalten.

Nu har jag varit och fikat med henne på Broms och det var riktigt trevligt, det är så härligt att prata med människor som är vettiga och som inte ser allt så svart eller vitt. Broms är favorit till mig för det ligger så nära där jag bor och där är det god mat, drinkar osv till vettiga priser. Tyvärr är det lite magert med med ställen på Karlaplan men det har blivit bättre som senaste två åren måste jag säga.

Kommentera