Uppfinna i naturen

Är det något som jag tycker är intressant att se på så är det filmer där människor är strandsatta på en ö, eller kraschat med ett plan och det gäller att överleva.

Som liten så älskade jag bygga kojor i naturen och leka där, jag burkade drömma och tänka på kvällarna om mina drömkojor. Nu pratar vi kojor högt i luften som hade el, spis osv, alla lyx. Det var som ett litet mini hem. Jag hade 2 kojor som ung, en hos morfar och en på landet.

Något jag även tyckte var intressant var att se filmer på människor i hyddor i Afrika och se hur dom malde mjöl och byggde sina hus, det var dåtidens barnprogram eller om det var UR eller vad det hette? men det blev många timmar framför detta.

När vi hade lektion i skolan och fick lära oss att göra smör tyckte jag var väldigt intressant. Lite som i Afrika. Jag ville gärna åka till Afrika och ge dom ris och ta med teknikgrejer. Det skulle jag fortfarande kunna tänka mig göra, typ hjälpa till lite och osv. Jag har dock varit i Afrika men då endast vid Pyramiderna. Just det, pyramider, skatter, det är intressant.

Medeltiden där dom vävde tyg och hade guldpengar är något jag forfarande tycker är lite intressant. Jag brukar drömma lite om när jag har mitt egna hus och odlar tomater! Vet inte om ni mins men sommarprogrammet med medeltiden, jag älskade det. Älskade bygga medeltids miniatyrer i skolan när vi hade lektion i medeltiden.  Vanlig historia om om krig osv, det jag knappt godkänt på helt ointressant!

 

 

Här har dom byggt en egen dusch, så fascinerande! Den verkar ganska så bra 🙂

Kommentera