Svenska dryckesmässor på konsert och kongress

Uppsalas egen vin och delikatessmässa

-samarbetsinlägg-

Tycker du om goda viner och delikatesser så är det här en mässa för dig att gå, jag har aldrig varit på en sådan mässa men i år ska jag hit och jobbsyfte och det ska bli trevligt och förhoppningsvis kommer det komma mycket folk! Vi människor är lite så av naturen att vi är fega att testa något nytt, men har vi väl gjort det köper vi gärna det om om igen. För en liten slant kan du nu testa runt på massa gott, det kan inte bli bättre?  Det gäller ha mobilen redo för skriva upp det som faller en i smaken!

Uppsala Vin & deli Finns mer info här för dig som är besökare eller för dig som också vill ställa ut.

På fredag den 5 maj mellan kl 14.00-20.00

På Lördag den 6 maj kl 12.00-19.00

VÄLKOMMEN TILL UPPSALA VIN & DELI

Uppsalas vin- och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om drycken och dess historia och bakgrund. Jag själv är erfaren tédrickare och ska göra besökarna erfarna kring té och energidryck som är ekologiskt.

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika drycker och smaker från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här får du chansen att dofta, smaka och upptäcka spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. Alltså det ska bli så spännande att få smaka på allt även om jag är utställare kommer jag gå runt och prova allt som erbjuds.

Vi har även gjort en Facebook inbjudan till alla våra Facebookvänner att delta så nu lär det blir stor trafik.

Gå gärna med och dela <3

2 comments / Add your comment below

  1. Låter som ett riktigt trevligt event! Älskar viner och delikatesser. Finns ju inget bättre snack än ett glas rödvin och lite goda ostar när man sitter hemma själv en Lördagkväll:)

    Ja jag kände att det var dags att börja blogga lite på svenska igen också. Jag är ute och reser samtidigt som jag arbetar via min dator

    1. Eller hur. Jag ska passa på och prova mig runt på alla godsaker dom bjuder på bortsett från alkohol då jag jobbar! Härligt det låter, älskar flexibiliteten med jobba online 🙂

Kommentera