Superlent ansikte av Kemisk peeling <3

Posted in Ansiktsbehandlingar, Skönhetsklinik behandlingar

Igår var en trevlig dag för då var jag iväg och piffade upp mitt ansikte med en kemisk peeling. Rengöra hemma i all ära men ibland kan det vara nice att få det lite extra omhändertaget 😉

Jag var på en jättefräsch salong som heter Holland hair vid Skanstull som hade både klippningar, gellack och behandlingsrum och behandlingen utfördes av en jättegullig tjej som heter Elinor och är hudterapeut.

Jag har aldrig gjort en kemisk peeling innan mer än för hemmabruk, men då är procenten betydligt lägre och går inte jämföra med en på salong.  Först så rengjordes huden väldigt noggrant och därefter lades syran på. Den fick inte vara på i många minuter, upp till tre minuter var max. Syran känns en del när den arbetar, lite stickigt och något man inte vill ha på för länge, dock överkomligt. Efteråt kändes min hud lenare, men man ska inte ta på huden direkt efter så jag kände bara minimalt.

Men idag när jag rengjorde huden och la på toner så kände jag verkligen hur len min hud är 🙂 och när jag sminkade mig och glömde ta primer såg den lika slät ut som om jag hade tagit det. Jag är frälst i denna behandling från från Solution by Victus.

Ju lenare hud desto bättre känner jag och man bygger ändå grunden för en perfekt sminkning med perfekt hud 😉

Jag visste att jag skulle gilla denna typ av behandling då jag redan var in love med aha syran från Skinplan finns för hemmabruk.

Fördelar med Kemisk Peeling

 • De eliminerar död hud djupare ned i epidermis än klassisk peeling.
 • De stimulerar djupare hudlager vilket resulterar i;
 • En Boostad Kollagenproduktion (Kollagen ”håller ihop” huden och är spänstgivande)
 • En hud med ett hälsosamt, jämnt och yngre utseende.
 • De möjliggör penetration av aktiva cremer, masker mm vilket ger dig ett otroligt mervärde av både behandlingar och hemmavård.
 • De öppnar upp stängda porer så att tilltäpptheter minskar.
 • En starkt ökad syresättning dödar även p-acnebakterien.

Jag gjorde även en analys av min hud med en Derma scanner (se tidigare inlägg), den såg väldigt bra ut och jag hade inga rynkor! Solskador var minimalt och den hade inga direkt problem, lite mer fukt ville den dock gärna ha.

Tänkte även tipsa om att dom just nu har erbjudande 🙂

manadensbehandling_mars16

victus_celloxveckor

 

4 Kommentarer

 1. B B säger:

  Roligt att du är nöjd med behandlingen.

  1. missjennie säger:

   ja eller hur, känns så lent 🙂 Du får prova om du inte redan har gjort det!

 2. Victus Medical säger:

  Hej Jennie!

  Kul att du gillar vår peeling, vi är såklart super stolta över den då vi tycker de är fantastisk 🙂

  //Victus crew

  1. missjennie säger:

   Hej, så ni hittade hit! Keep up the good work 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.